Mål & Vision

House of Herbs forpligter sig til at designe naturprodukter med fokus på livskvalitet og præsentere transparente produkter og ingredienser, der aktivt bidrager til dit velvære og samtidig støtter naturen.

House of Herbs sikrer nem adgang til livskvalitet ved at tilbyde produkter med naturlige ingredienser, der stammer fra bæredygtig produktion og aktivt bidrager til økosystemet.

Kvalitet & Håndværk

Vi tror på kvalitet frem for alt og går derfor ikke på kompromis hvad det angår. Alle råvarer er nøje udvalgte for at give dig den bedste produktoplevelse.

Som udgangspunkt er alle vores produkter håndlavet. Hvis ikke vi laver det selv, indkøber vi håndlavede produkter. Dette gør vi for at støtte de mindre virksomheder.

Hvem er House of Herbs?

Hej, jeg er Fenja Reinholz, grundlæggeren af House of Herbs. Min rejse begyndte med et dybfølt ønske om at skabe produkter, der gavner mennesker, men også en erkendelse af, at starte med urtete var en for stor mundfuld. Derfor blev House of Herbs født med visionen om at udvikle forskellige naturprodukter og en dag tilbyde den urtete, som jeg elsker.

Baggrund på Landet:
Jeg er vokset op på landet i en familie, hvor naturens midler altid har været i fokus. Fra en ung alder har jeg haft øjnene åbne for naturens mange gaver og har altid stræbt efter at dele denne viden med andre, samtidig med at forstå vigtigheden i at give tilbage til naturen.

Personlig Forpligtelse til Bæredygtighed:
Hver dag træffer jeg bevidste valg for at gavne naturen og støtte de bæredygtige tiltag, der allerede er indført i Danmark. Min målsætning er at hjælpe og oplyse folk om fordelene ved naturprodukter uden at belaste miljøet.

Så velkommen til House of Herbs – hvor hver beslutning, hvert produkt og hver dag er en hyldest til naturen og livskvalitet.